Зима прийшла-натхнення принесла

6 грудня та 7 грудня в садочку відзначали цікаві свята-День улюбленого светру та День української хустини

Долучились старші та середні групи- «Сонячні зайчики», «Віночок» та « Веселунчики». Діти прийшли в улюблених светриках, розповіли вихователям чому полюбляють саме ці речі.. На занятті зробили цікаві малюнки « Светрик у дарунок», згадавши  про воїнів-захисників, а також про рідних та близьких людей , яким би охоче зробили такий презент.

А вже наступного дня у групі «Віночок»  діти  та вихователь Яна Сергіївна  Мельниченко милувалися українською хустиною, охоче приміряли її на себе маленькі модниці. Надихнувшись красою різнобарвних візерунків, заходились і собі відтворювати побачене фарбами.

Старша група «Веселка» теж не лишилась осторонь малювання- тут вирувала зимова фантазія. Діти з радістю створювали візерунки відтисками – в нетрадиційній техніці монотипії. Керувала процесом – Неля Анатоліївна Думитрович, керівник гуртка «Чудово-кольорово»

Навіть малюки з ясельної групи «Метелики» не відстають від старших друзів, і собі вчаться вправлятися з пензликом та фарбою. Від всієї душі та з величезним старанням працювали над сукнями для лялечки.