Гурткова робота у ЗДО “Малятко”. Презентація гуртків логоритміки та художньо-естетичного спрямування

8 грудня,  не зважаючи на похмуру погоду, заклад дошкільної освіти «Малятко» затишно та гостинно зустрічав гостей ІІ методичного об’єднання керівників гуртків.  Вступною промовою вітала педагогів директорка ЗДО Кривоцюк О.М.

Тема зібрання була присвячена роботі художньо – ететичного та логоритмічного гуртків, що  функціонують на базі ЗДО. Доповідачі Думитрович Н.А. та Карасьова І.П. ділилися з колегами досвідом роботи та напрацюваннями. Керівник гуртка художньо-естетичного напрямку «Чудово-кольорово» Неля Анатоліївна презентувала відкритий урок з нетрадиційної техніки малювання «монотипії» у групі старшого віку та запропонувала для перегляду  відео «Екомода 2021», де моделями виступали діти садочку, представляючи власне дизайнерське вбрання із вторинної сировини. Показ справив неабияке враження на присутніх – гості із захопленням спостерігали за феєрією фантастичних вбрань та емоціями маленьких учасників. На завершення свого виступу керівниця провела майстер-клас «Екоприкраса». Всі гості власноруч виготовили чудові брошки, які відразу довершили образи учасників об’єднання. Кожен з присутніх на власний розсуд обирав колір та оздоблення для своєї прикраси.

У другій половині методичного об’єднання логоритмічний гурток «Смайлик» презентувала Карасьова І.П. Розповівши про особливості роботи на базі  ЗДО та поділившись досвідом у даному напрямку, Інга Павлівна завершила виступ грою «Мішечок сюрпризів від Діда Мороза» та провела серед учасників МО танок – руханку на новорічну тематику. Настрій учасників МО був радісно-піднесений, гості із задоволенням поділились власними враженнями від побаченого.  Підсумувала виступи заступник начальника відділу освіти Борщагівської ОТГ Калабуліна Г.Д., відмітивши позитивні тенденції таких зібрань та побажала натхненної та плідної роботи  гуртківцям у другому навчальному півріччі. Тож далі буде..