Еко-показ 2021

Садок «Малятко» впевнено тримає курс на екологічне виховання .У минулому році вихованці долучались до акції дуб-кроссинг, розмальовували екоторбинки та займалися вирощуванням розсади квітів.

У цьому навчальному році у садочку започаткували нову гарну традицію- повторне використання вторинної сировини, що втілилось у екологічний показ костюмів з підручних матеріалів. Організатором виступила керівниця художньо-естетичного гуртка Неля Анатоліївна Думитрович.

У перший день зими музична зала нашого садочка перетворилась на червоний хідник.

Свято розпочалось із хореографічного виступу  «Україночки», адже український костюм славиться на весь світ своєю красою. А далі хідником пішли супермоделі – наші маленькі учасники. Кого тут тільки не було – фея, янголятко, чарівна квітка, бетмен, супергерой, чарівниця, україночка, динозаврик, робот, модниця, дослідники, веселка.. Фантазії батьків та дітей не було меж.. А головне ці костюми є наглядним прикладом, як ми можемо використовувати речі повторно, а не викидати на смітник.

У перервах глядачів та учасників  розважала мила кішечка Ф’єка. Нарешті суворе журі винесло свій вердикт-кожен учасник гідний першого місця та отримує приз на згадку!