Цінність гурткової роботи в сьогоденні ЗДО. Театральна діяльність

Метою виховання та навчання дітей дошкільного віку у всі часи був всебічний розвиток, розкриття талантів та здібностей дітей. Але в час прискореного темпу життя, у батьків вихованців ЗДО не завжди є  можливість водити дітей в після робочий час на додаткові заняття та розваги. Тому сучасні ЗДО, враховуючи дані потреби, створюють на базі садочків мережу додаткових гуртків, які діти відвідують з великим бажанням.

24 листопада відбулось онлайн-засідання керівників гуртків ЗДО Борщагівської ОТГ, яке провела голова МО керівників Чумаченко Вікторія Олександрівна. На даному засіданні було обрано секретаря МО – Атаманчук Ніну Станіславівну, а також заслухали методичні рекомендаціїї МОН щодо викладання гурткової роботи у ЗДО, ознайомились із планом роботи МО на рік. Закрила захід підсумковою промовою заступник начальника відділу освіти Калабуліна Галина Дмитрівна.

 У ЗДО «Малятко» на даний час функціонують такі гуртки: хореографія, англійська мова, християнська етика, художньо-естетичний гурток, логоритміка та театральний. Робота гуртків триває з 1 вересня, проте вже приносить свої результати.

Сьогодні 26 листопада свій театральний гурток «Дивасики» презентувала Атаманчук Ніна Станіславівна. Вихованці закладу мали чудову нагоду відвідати ляльковий театр з інтерактивними елементами на мотив казки «Троє поросят». Очі дітей горіли радістю та захопленням – і це було найкращою винагородою для колективу та керівника гуртка.

Традицію театральних постановок вдало започатковано – до нових зустрічей із казкою!