Святкувати час !

Усі в садочку із нетерпінням чекали приходу зимових свят.

За традицією першим святкову серію розпочав Святий Миколай із подарунками для найслухняніших та найчемніших – тобто для всіх-всіх дітей нашого садочку) Завітав Чудотворець до музичної зали 17 грудня, де разом з дітьми весело та цікаво провів час. Запросив Миколай до себе у гості старші групи – відвідали його резиденцію в с. Пирогово. Закінчили святкування в селищній раді, куди діти завітали на запрошення  селищного голови Кудрика О.Т. Наші вихованці вітали усіх присутніх декламуванням віршів та музично-танцювальною композицією, за що отримали солодкі гостинці.

Новорічні ранки у садочку пройшли як завжди радісно та своєчасно. Музичні керівники разом з дітьми всіх вікових груп показали вищий клас – від ясельних до старших – виступали дуже старанно Святково прибрана музична зала радо зустрічала і лісових звірят, і герої казок «Лускунчик», «Попелюшка», «Червона шапочка», «Русалонька».. Звичайно на гостину на заклики дітей  завітали Дід Мороз та Снігуронька з повним мішком подарунків для малечі.

Ніхто не хотів прощатися з атмосферою свята та радості – на заняттях до кінця грудня та на початку січня діти разом з вихователями старанно готували листівки та малюнки на новорічну-різдвяну тематику. Гуртківці теж долучились до загальної атмосфери –закликали снігову погоду на малюванні  та англійській мові та створювали затишну домашню атмосферу  на логоритміці.

День напередодні Свят-вечора та Різдва у садочку пройшов тематично – діти розповідали колядки, готували кутю та лаштували різдвяні зірки, робили групові вертепи, переглядали відеоісторію народження маленького Ісусика. Проте запал дітей не закінчується і сьогодні- вчимо щедрівки та готуємось до святкування Старого Нового року. Традиції нашого народу передаються майбутнім поколінням та знаходять відгук