Підсумки роботи та стратегічні плани на майбутнє

Підсумки роботи були проведені напередодні нового року також для працівників садочку.

Рік видався щедрим як на наполегливу роботу колективу, так і на досягнуті результати за навчальне півріччя.

15 грудня були підведені підсумки роботи вихователів на другій педагогічній раді , присвяченій темі «Інноваційні методи розвитку мовлення дітей дошкільного віку», на якій говорили про організацію мовленнєвої роботи в ЗДО, розвиток діалогічного та монологічного мовлення дітей, прийоми активізації мовленнєвої активності та презентації різних методів мовленнєвої роботи за змістом літературного твору. У роботі педради брали участь вихователь-методист, логопеди, дефектолог, вихователі .

22 грудня директорка закладу провела загальні підсумкові  збори колективу на організаційні питання, підвела підсумки  поточного року, відзначивши плідну  роботу колективу та окремих працівників та окреслила перспективні вектори  роботи на наступний рік. На даному зібранні був проведений арт-терапевтичний тренінг від  діючого психолога закладу по боротьбі з професійним вигоранням працівників. Результатом тренінгу стала картина символу  нового року та відкриття нового напрямку хобі для колективу.

Підсумком роботи закладу за 2021  рік став захист  ретельно продуманої «Стратегії розвитку ЗДО «Малятко» на 2021-2025рр» на освітній колегії відділу освіти, культури, молоді та спорту 29 грудня 2021року.

 Надихаючись поставленими цілями та далекоглядними перспективами  колектив  ЗДО «Малятко» впевнено крокує в новий рік.