Одягни вишиванку зранку!

День вишиванки то, мабуть, одне із найулюбленіших свят у нашому закладі – ЗДО «Малятко». Адже традиційно повихвалятися гарною вишиванкою хоче кожен – як малюк, так і дорослий!

Від розмаїття кольорів та візерунків зазвичай сліпить зір. Але цього року через онлайн навчання вирішили заохочувати дітей носити вишиванки та переймати народне ремесло іншим способом: свої роботи з вишивки презентували наші працівниці. Виявилось, що таких рукодільниць серед педагогічних та непедагогічних працівників  чимало…

Музичний керівник Чумаченко В.О. разом із педагогами старших та середніх груп підготували музичний сюрприз – і теж приурочили  до цього свята. Кліп «А я чорнява», знятий на території садочку та поза межами України, у гарному вишиваному вбранні та народних аксесуарах є  також народним колоритом! Бо за словами музичного керівника «Музика-це теж зброя!»

І звісно ж традиційні поробки наших дітей милують око та гріють душу вихователям, адже любов до рідного – у них не відняти нікому! Будемо чекати і наступного року акцію «Одягни зранку вишиванку!»