Тримаймо стрій овітнього спротиву

Освіта в Україні зіштовхується все з новими і новими викликами сьогодення. Але кожного разу освіта загалом, і дошкілля зокрема, витримують удар та протистоять у боротьбі за неспинний процес навчання та виховання дітей України. Педагогічні колективи садочків на своєму фронті роблять все можливе і неможливе, щоб працювати та тримати зв’язок зі своїми вихованцями. Адже саме сьогодні ми відчуваємо безумовну необхідність плекання нового українського покоління та відповідальність за свою професійну діяльність.

Колектив ЗДО «Малятко», зібравшись з силами та заручившись професійною наснагою, приступили до дистанційного процесу. Діти всіх груп охоче вийшли на зворотній зв’язок як до вихователів, так і до спеціалістів. Працюють наші музичні керівники, інструктор з фізичного виховання, керівники гуртків, логопеди та психологи. Адміністрація підтримує в належному стані приміщення садочку, тримає батьківський колектив в курсі останніх змін, закладених ще у  лютому- до кінця оснащено ресурсну кімнату, кабінет логопеда, іде прибирання групових приміщень та прилеглої території, залучаються до співпраці із селищною радою. Приємною несподіванкою для дітей стали прапори для кожної групи-все це чекає на маленьких мешканців нашого закладу.

Неспинним є процес самовдосконалення педколективу. 31 березня троє педагогів  успішно пройшли атестацію в режимі онлайн-конференції, презентувавши свій багаторічний досвід роботи та поділились своїми висновками і рекомендаціями.

З вірою у Перемогу передаємо привіт своїм колегам та з нетерпінням чекаємо зустрічі на освітньому просторі нашої громади! Тримаймо стрій!