«Тренінг евакуації під час пожежі у закладі»

14 травня  у закладі дошкільної освіти «Малятко» був проведенний тренінг евакуації під час пожежі дітей та працівників закладу з метою навчання учасників освітнього процесу правилам безпечної життєдіяльності та набуття ними практичних навичок поведінки в умовах виникнення надзвичайних ситуацій. Попередньо з усіма працівниками закладу були проведені навчання з ЦЗ та інструктаж.

Головна ціль та завдання тренінгу: практична перевірка знань та умінь працівників ЗДО грамотно і чітко діяти з метою захисту здоров’я та життя вихованців у надзвичайних ситуаціях та виховання впевненості учасників освітнього процесу в ефективності заходів при пожежній тривозі.

Працівники закладу та діти  відпрацювали питання безпечної поведінки та швидких дій в умовах задимлення або пожежі у приміщенні. Запрошені пожежники показали дітям як рятують людей під час пожежі у приміщенні. Після чого, пожежники поділились з дітьми історіями з робочої практики, нагадали правила безпечного поводження  з вогнем та сфотографувались з вихованцями садочку біля пожежної машини.